Kasvusparraus

Sinulle, jos haluat yrityksessäsi toimia tavoitteellisemmin ja saada säännöllistä tukea johtamisen arkeen.

Kasvusparraus on yrityksesi liiketoiminnan kehittämisen vuosisopimus.

Tällä sopimuksella saat minusta yrityksesi tuloksiin sitoutuneen kumppanin, jonka kanssa voit keskustella suoraan ja luottamuksella yrityksesi kriittisistä päätöksistä. Ja joka laittaa myös itsensä likoon sinun yrityksesi parhaaksi.

En hymistele enkä sano asioita sinun mieliksesi. Autan laittamaan perusasioita kuntoon ja tuon yrityksesi johtamiseen tavoitteellisuutta ja säännöllistä seurantaa.

Näillä lääkkeillä olen ollut kääntämässä 100.000 euron tappiota tehneen yrityksen 100.000 voitolliseksi. Auttanut hankkimaan yli 500.000 euroa rahoitusta kasvuun. Ja auttanut yhden yrityksen irti saneerauksesta.

Kasvusparraus sisältää kuukausittaisen seuranta- ja sparraustapaamisen tai yrityksen johtoryhmän toimintaan osallistumisen (1 krt/kk), tavoitteiden seurannan sekä yritysjohdon tuen akuuteissa kehittämistilanteisssa. Sopimus on irtisanottavissa jokaisen kuun vaihteessa. Jos homma ei sinun mielestäsi toimi, niin voit katkaista sopimuksen milloin haluat.

Kasvusparrauksen investointisi on 1390 € / kk + alv 24 % (Tai vuosisopimuksella 15290 € + alv).

Vuosittain kasvusparraukseen on tarjolla paikka vain kolmelle uudelle yritykselle.

Jos olet kiinnostunut Kasvusparrauksesta, varaa kanssani vartin etätapaaminen ja keskustellaan tavoitteistasi ja tilanteestasi tarkemmin.

PALVELUKSESSASI,

Ollis

p. 044 352 3479
ollis@ollis.fi